Projekt Badehuse

Læs mere om tankerne bag de nye badehuse (PDF åbnes i nyt vindue). Har du spørgsmål, kommentarer eller andet, så er du velkommen til at kontakte Steffan Stuhr eller Jeanette Myllerup.

Projektet om badehusene har været længe undervejs. Faktisk startede det allerede i 2018 med møder, men det var først i starten af 2019, at der for alvor kom skub i processen.

I marts 2019 fik vi til stor glæde tildelt 50.000 kr. af midlerne fra Bystrategipuljerne til et forprojekt til badehusene, og så kunne vi endelig komme videre 🙂

Der har siden været afholdt to offentlige møder (25. juni 2019 og 1. oktober 2019), hvor vi har fået rigtig gode input fra brugere og andre interesserede i forhold til ønsker, tanker og visioner.

Hvor er vi så nu?

Forprojektet er som sådan godkendt fra kommunens side, så nu skal der ingeniører på sagen. Hvad kan lade sig gøre, hvordan ser det ud med beregningerne, og hvor kan der blive problemer…

Når de endelige beregninger er foretaget, justeret og godkendt, så venter stadig tilladelser fra Naturstyrelsen og Kystdirektoratet. Vi krydser fingre!

Og SÅ skal der søges fonde!! Projektet er ikke billigt… Badehusene er dog med i budgetaftalen 2021-2024 med 250.000 kr., hvilket vi er utroligt glade og taknemmelige for!